Prezident mafiánskeho štátu

26. októbra 2018, hermes, Nezaradené

Úbohé Slovensko ovládané finančnými, developerskými a scientologistickými skupinami sa v týchto chvíľach zrejme naozaj už otriasa v základoch. Nedávne hlasovanie o sudcoch ústavného súdu vynieslo na prvé miesto machiavelistického hodnotenia – Kotlebu.

Sláva víťazom a česť porazeným v našich  zemepisných šírkach neplatí.

Snáď len – víťazom je Kotleba a hanba porazeným. Áno hanba, pretože ak počas hlasovania bezradné poslanecké ovce zo všetkých kútov politického spektra nepočúvajú svojich bačov  vyhráva ten, ktorého politickým nástrojom je mlčanie. Je úplne jedno, že ostal starý systém a nové pravidlá sa v zmätku prijať nepodarilo. Z chaosu vyšiel vodca, ktorého bude treba brať vážne. Bez ohľadu na jeho neonaci minulosť, prítomnosť či budúcnosť. Z postavenia spoločného „triedneho“ nepriateľa ho samotní lídri politických strán, vlády, parlamentu a prezidentského paláca katapultovali na úroveň parlamentného partnera.

A kto si dnes dovolil prezidentovi nášho štátu odporučiť abdikáciu? Sudca, ktorý  verejne spochybnil česť a pracovné a podnikateľské metódy Andreja Kisku. Toho Andreja, ktorý sa pred dvoma rokmi postavil na čelo opozície s cieľom zachrániť právny štát a vytrhnúť mafii Slovensko z rúk.

Teda ešte raz – všetci stoja po krk v sračkách a smrdia rovnako.