Založ si blog

Kto zastaví Matoviča?

1. 4. – Výnimočný stav, vypnúť Slovensko, všetci dodržiavať, vojenská disciplína, vojenské zásobovanie, aby nikto netrpel a každý mal dostatok stravy a základných životných potrieb. Potom by to vyzeralo tak, ako vyzeralo Slovensko predtým.

2. 4. – Novinári napísali, že som hovoril niekde o vojenskom zásobovaní, ale nič také som nehovoril. Iba som hovoril, že by to fungovalo opačne, že by ľudia nechodili do obchodu, ale potraviny by rozvážali k ľuďom.

1. 4. – Boli by to hermeticky uzavreté hranice s minimalizáciou rizika. Lietadlá lietať nebudú, kým krajina, odkiaľ to lietadlo bude vzlietať, nevyhrá boj s koronavírusom. To isté aj vlaky, autobusy.

2. 4. – Nikdy som nepovedal, že hermeticky uzavrieme hranice, cez ktoré nik neprejde.

2. 4. (18.30) – Oddnes nebudem používať slovíčko blackout, lebo niektorí, keď to je po anglicky, si to preložili ako vypnutie. Tak, že Slovensko nebude fungovať. Budem používať spomalenie.

2. 4. (21.40) – Opatrenia, ktoré sme spustili, nás posunuli na tretie miesto na svete v ochrane ľudí pred koronou! Preto ak nepoľavíme a pritvrdíme ešte viac v našom doterajšom blackoute, t. j. vypínaní/spomalení Slovenska…, hnusobu porazíme.

1. 4. – Všetko, čo by nebolo nevyhnutné, tak by sme museli vypnúť. Pár týždňov dopredu, povedzme, poďme sa v pokoji zásobiť – podľa abecedy.

2. 4. – Ľudí bez toho, aby poznali, o čom sa rozprávame, alebo to, čo navrhujem, tak začali zrazu strašiť tým, že to pomaly znamená, že vypneme žiarovku, vypneme prúd, teraz sa niekde zavreme v bytoch a domoch, nikto nebude nič robiť a skúsime prežiť tri týždne.

 

Takto sa vyjadruje človek, ktorý sa zrazu ocitol na čele štátu a v jeho rukách sa ocitli  životy Slovákov.

Človek, ktorý si zamieňa blackout s lockdownom. Človek, na ktorého zrejme sedí psychiatrická diagnóza – blackout, čiže zatmenie mysle.

Bohužiaľ, tohto človeka nie je jednoduché len tak vypnúť. On si je toho vedomý a to mu dodáva silu pokračovať v jeho šialených nápadoch. Ani to, že vyhral voľby, mu predsa nedáva právo povolať do ulíc armádu a zamknúť ľudí do svojich domov a bytov.

Nie je možné, aby sa premiér štátu zmenil na tragéda a neustále strašil ľudí smrťou a masovou nákazou.

Musíme pritvrdiť…… prepáčte. (ako sa naposledy vyjadril, keď už nechcel používať slovíčko blackout a nahradil ho slovným spojením – výrazné spomalenie).

Pán Matovič, my nie sme len stádo oviec, ktoré ste sa rozhodli z pozície premiéra preháňať z miesta na miesto v strachu pred zlým vlkom. Možno vy ste ten zlý vlk a preto možno:

musíme pritvrdiť ……. prepáčte pán premiér.

 

 

Čo ukončí našu korona súdržnosť?

26.03.2020

Krízová komunikácia súčasnej vlády v dohľadnej dobe spôsobí, že množstvo Slovákov si bude musieť položiť hamletovskú otázku:byť či nebyť?“ K tej nás dovedie tá najobyčajnejšia emócia – STRACH. Strach je emócia, ktorá sa v nás ozve vtedy, keď sa nachádzame v nebezpečenstve. A práve v takej situácii sa teraz nachádzame. Strach z nakazenia, choroby či [...]

Čo nám ešte môžete vziať?

25.03.2020

Jednoducho si treba priznať, že ťaháme za ten kratší koniec. Napriek tomu, že sme vo väčšine, úzka skupina ľudí má také postavenie a moc, že proti nej nemáme šancu . Rozdiely medzi totalitou a demokraciou sa neustále stierajú a my ako ovce v stáde len poslušne počúvame príkazy. 30 rokov určujú smerovanie štátu a teda aj nás – občanov – podvodníci. [...]

Naozaj Pellegrini zlyhal, alebo sa len Matovič aj slamky chytá? ?

23.03.2020

Naozaj Pellegrini zlyhal, alebo sa len Matovič aj slamky chytá? Vývoj Corona krízy v Rakúsku Prvá správa o Corone sa v Rakúsku objavila 24.1.2020 vďaka turistke z Nemecka, ktorá bola po návrate z dovolenky v lyžiarskom stredisku Kühtai v Tirolsku pozitívne testovaná. 25. februára 2020 boli prvýkrát hlásené dve pozitívne testované osoby v Innsbrucku. Boli to dvaja 24-roční [...]

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

hermes

„Človek zhromaždil všetku múdrosť svojich predchodcov a pozrite sa, aký je hlúpy!“ Marcus Tullius Cicero

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 148603x
Priemerná čítanosť článkov: 4371x

Autor blogu

Kategórie