Založ si blog

Otvorený list môjmu prezidentovi

Vážený pán prezident,

už nemôžem ďalej mlčať a preto Vám píšem. Čítal som, že máte ďalší prúser. Generálny prokurátor zas nedá pokoj a rýpe sa v tej Vašej nešťastnej s.r.o. Nestačí mu, že ste raz už všetko účinne oľutovali. Vyťahuje na Vás roky 2013 a 2014.

Veď ako si to máte pamätať pri tých všetkých štátnických a ľudomilných povinnostiach. Stali ste sa terčom a všetci po Vás „idú“. Viem si predstaviť, ako sa pozeráte  smutnými očami do prázdna a spustnutými chodbami Primaciálneho paláca sa rozlieha Vaše hlasné stonanie. Toľká nespravodlivosť.

Začali pred voľbami a stále ich to neprestalo baviť.

Ako keď „vytiahli“ tých pár rozsudkov Najvyššieho súdu o úžere. Akej úžere preboha? Vy ste ľuďom pomáhali naozaj výhodnými úvermi a pôžičkami. Čo tam po vysokom úroku, keď ste pomohli vytvoriť Dobrého anjela. Že Vám občas prestitúti pripomenú Vaše slová o odškodnení tých, ktorí boli nespravodlivo exekuovaní? Na to už predsa každý zabudol.

Aj na toho Brossmana, ktorý sa Vám tak hnusne odvďačil, keď povedal, že ste klamár. Ako to vlastne povedal? Že Andrej už od začiatku vošiel do Dobrého anjela nie preto, aby pomáhal iným, ale preto, aby iní pomáhali jemu? Hnus. Ako ste s ním mohli založiť tú anjelskú nadáciu?!

A tí dvaja vrtáci, Fico a Kaliňák, akým právom na Vás útočili, keď ste chodili domov za manželkou a deťmi? Veď od začiatku je jasné, že ste len týždňovkár a rodina je u Vás na prvom mieste. Ako náš prezident  ste 24 hodín denne pripravený a v pohotovosti, ak by sa Slovensku niečo stalo. Vy vlastne ani nespíte, len bdiete. Vy to lietadlo potrebujete! Nevšímajte si prosím Vás tých závistlivcov.

A potom to s tou KTAG s.r.o. Koľkokrát ste už mimoriadne kvalifikovane všetkým vysvetlili, že za tie dane Vy nemôžete. Dokonca ste dali na výber niekoľko možností, ako k tomu malému pochybeniu mohlo dôjsť. Sprostý účtovník, nepochopenie sa s daniarmi, potom ešte raz to daniari nepochopili a nakoniec ste s nimi stratili trpezlivosť a účinne ste všetko oľutovali a doplatili. Vec bola týmto pre Vás vybavená.

V podstate aj pre mňa, ak by sa neobjavil nejaký zubár z Popradu a neobvinil Vás, že ste ho obrali o pozemok. Aká to drzosť. Samozrejme, že ho nepoznáte. To, že  Vaše mamy si tykali a on podniká vo Vašej budove a že ste vlastne susedia, to naozaj nič neznamená. Nepoznáte ho!

Ale to, že Vás niektorí, prepáčte za drsný výraz -„idioti“, spájajú s Bašternákom a Kočnerom, je fakt už vrchol. Asi len tú vratku DPH máte spoločnú, ale vy ste náš prezident a preto môžete účinne ľutovať viackrát, kým oni len raz.

Vážený pán prezident, videl som, ako ste sa stretli s našimi opatrovateľkami. Pozorne som sledoval slzy vo Vašich očiach a aj to, ako všetkých prevyšujete minimálne o dve hlavy. Len ma mrzí, že ste nezavolali pánovi prezidentovi Rakúska a nepovedali  mu tak, ako to len prezidenti vedia a môžu. Pozri Van Bellen, 25 000 našich žien a dievčat u Vás robí. Utierajú zadky  Vašim starcom a starenám a sťažujú sa mi tu, že ich rakúske agentúry okrádajú. Dokonca hazardujú s ich životmi. Prosím ťa kolega, urob s tým niečo.

Pán prezident, toto potrebujete. Ukázať národu, že ste náš Dobrý anjel.

No nič, musím už končiť.

 

Váš sympatizant.

 

 

Kto zastaví Matoviča?

04.04.2020

1. 4. – Výnimočný stav, vypnúť Slovensko, všetci dodržiavať, vojenská disciplína, vojenské zásobovanie, aby nikto netrpel a každý mal dostatok stravy a základných životných potrieb. Potom by to vyzeralo tak, ako vyzeralo Slovensko predtým. 2. 4. – Novinári napísali, že som hovoril niekde o vojenskom zásobovaní, ale nič také som nehovoril. Iba som hovoril, [...]

Čo ukončí našu korona súdržnosť?

26.03.2020

Krízová komunikácia súčasnej vlády v dohľadnej dobe spôsobí, že množstvo Slovákov si bude musieť položiť hamletovskú otázku:byť či nebyť?“ K tej nás dovedie tá najobyčajnejšia emócia – STRACH. Strach je emócia, ktorá sa v nás ozve vtedy, keď sa nachádzame v nebezpečenstve. A práve v takej situácii sa teraz nachádzame. Strach z nakazenia, choroby či [...]

Čo nám ešte môžete vziať?

25.03.2020

Jednoducho si treba priznať, že ťaháme za ten kratší koniec. Napriek tomu, že sme vo väčšine, úzka skupina ľudí má také postavenie a moc, že proti nej nemáme šancu . Rozdiely medzi totalitou a demokraciou sa neustále stierajú a my ako ovce v stáde len poslušne počúvame príkazy. 30 rokov určujú smerovanie štátu a teda aj nás – občanov – podvodníci. [...]

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

hermes

„Človek zhromaždil všetku múdrosť svojich predchodcov a pozrite sa, aký je hlúpy!“ Marcus Tullius Cicero

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 148384x
Priemerná čítanosť článkov: 4364x

Autor blogu

Kategórie