Založ si blog

Všetci stoja po krk v sračk. ch, ale smrdia rovnako

Andrej Kiska nás obohatil správou tajnej služby, v ktorej sa hovorí o desaťročnom prepojení talianskej mafie, slovenskej vrcholnej politiky a výkonnej moci v podobe polície a prokuratúry.

Ak by to aj bola pravda, prečo prezident cítil potrebu práve teraz znovu oživiť už vychladnutý prípad, ktorý skoro položil vládu? 

SIS dodala prezidentovi dokument, v ktorom opísala prepojenie talianskej mafie so slovenskými politikmi a funkcionármi polície a prokuratúry.

Ak by to aj bola pravda, prečo naša tajná služba roky nekonala a uspokojila sa len s konštatovaním, že všetky potrebné informácie odovzdala v zmysle dohodnutých postupov a pravidiel? 

„Novinári“ z Denníka N informovali, že Peter Tóth pre Mariána Kočnera sledoval piatich novinárov, vrátane Kuciaka. Mal z toho významný finančný prospech a ako utajený svedok momentálne spolupracuje na objasnení Kuciakovej vraždy.

Ak by to aj bola pravda, ako je možné, že práve Denník N má monopol na tajné informácie, ktoré by mal obsahovať trestný spis?

Peter Tóth, bývalý riaditeľ kontrarozviedky SIS, mal pre Kočnera rok a pol sledovať vybranú skupinku slovenských novinárov. Zo sledovania mal vypracovávať analýzy a vyhotovovať videá a fotografie.

Ak by to aj bola pravda, prečo bývalý vysokopostavený dôstôjník SIS a v súčasnosti uznávaný novinár a spisovateľ s obrovským množstvom informácií a kontaktov z prostredia služieb i podsvetia, sa nechá najať ako nejaký začiatočník na odsledovanie v podstate bezvýznamných osôb?

Richard Sulík nepopiera, že s Mariánom Kočnerom ho dlhé roky spájal kamarátsky vzťah. Občas si spolu zašli na obed, občas prišiel Richard k Mariánovi na raňajky. Ich rozhovory však mali vraj len všeobecný charakter. Teraz však Richard prišiel na to, že bol obeťou Mariánovych hier.

Ak by to aj bola pravda, prečo ……………………………………………………………….?

 

Koľko špiny sa ešte odhalí a koľkí stoja po krk v sračk.ch?

 

 

 

Kto zastaví Matoviča?

04.04.2020

1. 4. – Výnimočný stav, vypnúť Slovensko, všetci dodržiavať, vojenská disciplína, vojenské zásobovanie, aby nikto netrpel a každý mal dostatok stravy a základných životných potrieb. Potom by to vyzeralo tak, ako vyzeralo Slovensko predtým. 2. 4. – Novinári napísali, že som hovoril niekde o vojenskom zásobovaní, ale nič také som nehovoril. Iba som hovoril, [...]

Čo ukončí našu korona súdržnosť?

26.03.2020

Krízová komunikácia súčasnej vlády v dohľadnej dobe spôsobí, že množstvo Slovákov si bude musieť položiť hamletovskú otázku:byť či nebyť?“ K tej nás dovedie tá najobyčajnejšia emócia – STRACH. Strach je emócia, ktorá sa v nás ozve vtedy, keď sa nachádzame v nebezpečenstve. A práve v takej situácii sa teraz nachádzame. Strach z nakazenia, choroby či [...]

Čo nám ešte môžete vziať?

25.03.2020

Jednoducho si treba priznať, že ťaháme za ten kratší koniec. Napriek tomu, že sme vo väčšine, úzka skupina ľudí má také postavenie a moc, že proti nej nemáme šancu . Rozdiely medzi totalitou a demokraciou sa neustále stierajú a my ako ovce v stáde len poslušne počúvame príkazy. 30 rokov určujú smerovanie štátu a teda aj nás – občanov – podvodníci. [...]

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

hermes

„Človek zhromaždil všetku múdrosť svojich predchodcov a pozrite sa, aký je hlúpy!“ Marcus Tullius Cicero

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 148382x
Priemerná čítanosť článkov: 4364x

Autor blogu

Kategórie